hits

STRANDLIVET ER LUFTIG........

8.8.

Det meldes om videre varmt vær, så vi finner ut at det kan være lurt å søke ut til kysten.

Leuchtturm Timmendorf Strand, på halvøya Poel ved Østersjøkysten, er et passende mål, - 9.5km fra Lübeck, vel en times kjøring.

Når vi kommer dit er plassen stengt,middagstid, og vi må vente et par timer før vi kan sjekke inn. Det er ulidelig varmt, 34°, så vi holder oss mest i skyggen, og med vannflaska lett tilgjengelig.

Vi får to plasser ved siden av hverandre, og svett og varm velger vi ulike gjøremål. Jeg går ned til stranda og sjekker forholdene der. Det er en fin avkjølende vind, og vannet er akkurat passe varmt. Jeg drar tilbake til bilen, og ruster meg med handduk og badeklær. Det gjør godt med en dukkert.

Det er så tørt og så mye vind, at grillingen som vi har planlagt, skippes, og grillmaten stekes på stekepanna i bilen. Vi tar så med oss maten til stranda, og har en vindfull men trivelig picknik der.

Neste dag er like varm,og vi velger også i dag å gjøre ulike ting. Jeg ligger på stranda i flere timer, utstyrt med mat og ei god bok. Også i dag bader jeg mye. Vannet er bedre enn forventet. Det er klart, men fullt av siv som flyter omkring, noe man raskt greier å overse.

Campingen et grei nok, men p.g.a. varmen lukter det ganske fælt flere steder på plassen. Ved vår tomt ligger en vannkrane og et avløp som lukter noe så innmari.....Jeg finner en plastsekk og trer over hele saken, og vips, lukta er borte........

Kvelden avsluttes med et voldsomt uvær, og vi rømmer hver til vårt i bilene våre.

Vi kjører vel en time til neste destinasjon

Vi venter tålmodig på å få sjekke inn, mens gradestokken stadig stiger.

Vannet er deilig både til vassing og bading.

Markisene må barduneres godt.

Picknik på stranda, en luftig og trivelig opplevelse...

Måsen ville være med i selskapet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jegerfritilhva

jegerfritilhva

71, Hemnes

Jeg er AFP-pensjonist. Gift, tre barn og tre barnebarn, alle gutter. Har vært lærer i 42 år, og har jobbet med alt fra barnehage til 10. klasse, til og med den gamle realskolen var jeg innom som lærer. Jeg begynte å blogge da flere av mine venner, og kolleger spurte hva jeg fikk dagene til å gå med. jeg skriver litt om hva jeg gjør, og litt om ting som dukker opp i hverdagen. Jeg spiller tromme i et paradekorps, leser bøker, skriver i et tidsskrift, har hage som jeg liker å jobbe i. Jeg er opptatt av å holde kroppen i passe form, går mye tur,driver med yoga. Bobil er også en del av mitt liv, en interresse jeg deler med min mann.Vi reiser en del både i inn og utland med den. Håper å kunne kommunisere med dere lesere gjennom kommentarer på det jeg skriver....

Kategorier

Arkiv