hits

HALVE NORGE PÅ LANGS..

Mandag 30.8.

Vi hadde noen avtalte møter på turen. Mandag i 11-12 tida skulle vi treffe vår afghanske venn Abdullah, heime hos han i Trondheim. Siden jeg lå hos healeren klokka 12, var jo det umulig å rekke, men vi holdt kontakten via messenger, så han var orientert.

Til tross for at vi bare hadde vel en time i kjøretid til vi nådde Trondheim, ble klokka fem før vi kom fram. Tunnelen ved Hell var stengt, og hadde vært det i flere timer da vi kom dit.....

Ting tar tid, men endelig var vi framme og kunne kose oss sammen med Abdullah.

Kø ved Hell.

Abdullah og «bestemor».

Mandag kveld er kvelden for en spenningsserie på TV, som vi har begynt å se på. (Jadaaa, vi ser TV på bobiltur). Fem minutter før den startet, svingte vi inn på en trafikkplass på Berkåk.........og fikk med oss serien helt fra begynnelsen, og begge episodene.

Denne plassen har vi benyttet flere ganger, - den er helt grei for sen ankomst og tidlig avfart........

Just in time!

31.8.

Tirsdag haster vi nedover Gudbrandsdalen. Jeg har campet siden 1964, og har kjørt Norge opp og ned mange ganger. Etterhvert som vi kjører nedover så minnes jeg ulike steder vi har stoppet: Der overnatta vi, bare noen m fra E6. Der kjøpte vi jordbær sammen med venner. Der møtte vi tvillingene på tur nordover for første gang. Der satt vi i noen timer og var sure.....!! Der så vi en elg som gikk gjennom isen. Der leita vi etter en cache og ble våt på beina. Der måtte vi flytte teltet midt på natta p.g.a. masse regn........ Der ble en av gutta spyklein.....Mangt å minnes.

Om kvelden tok vi inn på Tjuvholmen Marina på Hamar. Nesten fullt, men enda plass til noen flere. Grei plass. Vi fikk parkert så nære Mjøsa som mulig! Det var over 30°, så vi var heldig å få sitte i skyggen fra naboens bil.

Kaffestopp på Dombås.

Flott plass nært Mjøsa.

Allslags farkoster dro forbi....

Der har vi vifta vi var innom Brummundal og hentet. Eneste som var igjen i landet.....

Der er så varmt at jeg kan legge bort tovatøflene.

Et nødvendig ærende...

Vi har en lur plan for de neste dagene.....vi gleder oss!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jegerfritilhva

jegerfritilhva

70, Hemnes

Jeg er AFP-pensjonist. Gift, tre barn og tre barnebarn, alle gutter. Har vært lærer i 42 år, og har jobbet med alt fra barnehage til 10. klasse, til og med den gamle realskolen var jeg innom som lærer. Jeg begynte å blogge da flere av mine venner, og kolleger spurte hva jeg fikk dagene til å gå med. jeg skriver litt om hva jeg gjør, og litt om ting som dukker opp i hverdagen. Jeg spiller tromme i et paradekorps, leser bøker, skriver i et tidsskrift, har hage som jeg liker å jobbe i. Jeg er opptatt av å holde kroppen i passe form, går mye tur,driver med yoga. Bobil er også en del av mitt liv, en interresse jeg deler med min mann.Vi reiser en del både i inn og utland med den. Håper å kunne kommunisere med dere lesere gjennom kommentarer på det jeg skriver....

Kategorier

Arkiv